Onze kwaliteit

Eigen Voorraad: ( 350+ Verkoopklaar en altijd 150 stuks onderweg)

Eigen Voorraad: 350+ Verkoopklaar

De autos die wij aanbieden zijn van onszelf! Wat zegt dat kunt u zich afvragen?. Nou het volgende wij hebben zelf de afweging gemaakt deze auto te kopen voor onze voorraad en onszelf ervan verzekerd dat het een exemplaar is die in onze winkel past op basis van kwaliteit en herkomst. Wij kiezen er dus bewust voor geen autos in opdracht van derden te verkopen omdat we dan onze klanten geen onafhankelijk advies kunnen geven.

Herkomst auto’s: Kwaliteit staat op #1

Onze auto’s zijn afkomstig van leasemaatschappijen, fleetowner en dealerholdings. Wij kiezen er bewust voor om onze auto’s te kopen van partijen waarbij de herkomst en historie bekend zijn. In de meeste gevallen hebben de auto’s in een onderhoudscontract gelopen en is de volledige onderhoudshistorie aanwezig. Wij weten als geen ander dat bij een gebruikte auto goedkoop in veel gevallen duurkoop is.

Buitenlandse Auto: 96% wordt buiten NL verkocht

Een gedeelte van ons aanbod is afkomstig uit het buitenland, niet zo verwonderlijk als u zich realiseert dat het Nederlandse bedrijfswagenpark (4 % ) vormt van het Europese bestelwagen Volume. De autos die wij inkopen worden net zoals de Nederlandse autos uitsluitend gekocht van gerenommeerde partijen om de kwaliteit en de historie te waarborgen.

Het Inname Proces: Meten en checken is weten

Direct nadat een auto bij ons binnenkomt starten we de optische en technische inname we controleren onder andere of de auto in het echt ook voldoet aan onze kwaliteit standaard en onderwerpen hem aan een check op 100 punten.

Als laatste onderdeel van de uitgebreide controle maken we met elke auto een proefrit om de werking en het rijgedrag te beoordelen.

Wij stellen met zorg ons aanbod samen en zijn transparant in het omschrijven ervan, het kan gebeuren dat er een fout ontstaat in een advertentie, Wij raden daarom ook aan om altijd die punten die voor u belangrijk waren om tot aankoop over te gaan te bespreken met ons.