De inruil

Wij geven altijd een eerlijke en zo scherp mogelijke inruilprijs

Inruilformulier

Wat inruilen: ons werk

Een bedrijfswagen inruilen is nooit een probleem, wij zullen u altijd een passende aanbieding maken. Het inruilen van een personenauto is een ander verhaal omdat hier onze expertise niet ligt en we aangewezen zijn op de kennis van derden. In enkele gevallen zullen we u een voorstel doen maar vaak ook niet.

Waarom Inruilen: Faire prijs en goede afspraken

Het inruilen van een bedrijfswagen doen we graag en goed, Gezien ons netwerk met ook buiten- landse afnemers zijn wij instaat om u een redelijke prijs en daarnaast een zorgeloze inkoop te ver- zorgen, zodat u geen taferelen aan uw voordeur heeft, Niet nagekomen biedingen, geen of te late vrijwaringen voor de verzekering en risico’s

De inruilwaarde:

Vaak wordt aan ons een indicatie voor de inruilprijs gevraagd, Wij zitten hier vaak met een dilemma: We gaan iets wat gebruikt is en eventueel aan de hand van een foto en omschrijving van een klant beoordelen op afstand. Met een aantal mogelijke uitkomsten:

De klant vindt genoemde richtprijs te laag en komt niet langs nadat hij hetzelfde bedrag of iet in de buurt voor de 2/3/4 keer hoort besluit hij dat het wellicht toch de waarde is en ruilt de auto ergens anders in.

De klant vindt de genoemde prijs oké en komt langs en krijgt te horen dat het tegenvalt, hij voelt zich voor de gek gehouden met alle gevolgen van dien.

Inruilauto met openstaand lease saldo:

Als de in te ruilen auto geleasd is en de looptijd van de lease is nog niet verstreken zal er een openstaand saldo bij de bank zijn, Dit kan altijd geeft dit echter wel vooraf aan bij de verkoop en taxatie dan kan daar rekening mee worden gehouden bij de berekening voor de lease van de nieuwe auto.

Uw Factuur aan ons: zodat het allemaal klopt

Van de inruil verwachten wij van u een factuur aan ons. Dat is nodig om de auto uit uw boekhouding te krijgen en voor ons om in voorraad te kunnen nemen. De factuur moet de volgende gegevens bevatten. →

Deze gegevens delen?