Dutchvans - De deal

Aflevermogelijkheden

Omdat iedereen andere wensen en verwachtingen heeft.

Onze afleverpakketten: voor verschillende wensen

De autos die wij aanbieden zijn van onszelf! Wat zegt dat kunt u zich afvragen?. Nou het volgende wij hebben zelf de afweging gemaakt deze auto te kopen voor onze voorraad en onszelf ervan verzekerd dat het een exemplaar is die in onze winkel past op basis van kwaliteit en herkomst. Wij kiezen er dus bewust voor geen autos in opdracht van derden te verkopen omdat we dan onze klanten geen onafhankelijk advies kunnen geven.

Bekijk wat elk afleverpakket bied.

Accessoires en Opties: Mooier of juist handiger maken

Voor het op maat maken en/of voorzien van opties hebben wij allerlei mogelijkheden voor de meest voorkomende kunt u een keus maken op de detailpagina, daarnaast kunnen we vanuit onze eigen expertise meedenken over opmaat en specifieke oplossingen.

Koopovereenkomst: Alle afspraken bij elkaar

Als u akkoord bent met onze aanbieding krijgt u per mail een aankoopbevestiging, het is belang- rijk dat u die goed controleert in dit document staan namelijk alle afspraken die tussen ons ge- maakt zijn. Overtuig uzelf ervan dat alles wat afgesproken is ook vermeld staat dingen die er niet instaan worden ook niet uitgevoerd . Dit voorkomt vervelende situaties achteraf.

Aanbetaling: Zodat we het proces in gang kunnen zetten

Na ondertekening van de koopovereenkomst vragen wij u een aanbetaling te doen. De reden dat we dit doen is dat we de auto uit de verkoop nemen en de eventueel besproken werkzaamheden gaan uitvoeren. De aanbetaling wordt verrekend met het openstaande bedrag van de verkoop,

Als u de aankoopbevestiging heeft getekend vragen wij u een aanbetaling te doen van tenminste € 500,- op onze bankrekening NL50 RABO 0123 456 789 onder vermelding van het kenteken van de auto. Na ondertekening van bevestiging en betaling zien wij de koop als definitief. Mocht u de koop om welke reden willen annuleren blijft de aanbetaling van ons.

Aanbetaling Retour:

Er is slechts één reden om een aanbetaling te retourneren nl: Als DutchVans in gebreke blijft in het nakomen van de gesloten overeenkomst.