De aflevering

Omdat iedereen andere wensen en verwachtingen heeft.

Afspraak en Planning:

Na ontvangst van de aanbetaling wordt er een planning gemaakt voor het uitvoeren van de even- tuele werkzaamheden aan de hand daarvan wordt er in overleg een geplande afleverdatum vast- gesteld. We behouden uitdrukkelijke een slag om de arm voor onvoorziene omstandigheden.

Vragen en Opmerkingen tijdens wachten op aflevering:
Mochten er tijdens het wachten op de aflevering van de auto vragen en/of opmerkingen ontstaan dan kunt u zich wenden tot de receptie. Wij vragen u uitdrukkelijk dat niet met de verkoper te doen omdat de ervaring leert dat er dan in de hectiek van elke dag miscommunicatie kan ont- staan.

Vandaag besteld morgen rijden:
Als dit voor u de doorslaggevende reden is om een auto te kopen kunnen we daaraan meewer- ken. Bedenkt u echter wel dat er geen ruimte is voor meerwerk en/of extra’s.
In de praktijk zien we dat het allemaal erg leuk klinkt maar dat de uitvoering zeer te wensen over- laat maar goed, daar kom je dan pas achteraf achter

Betaling:

Op onze factuur staat uiteindelijk dezelfde afspraken als op de koopovereenkomst tevens staat hier de btw op vermeld die u kunt terugvorderen. Als u een inruilauto heeft en u bent BTW plichtig dan dient u daarvoor een separate factuur te sturen.

Contante Betaling:
Tot 10000 Euro aan contant geld kunnen wij innemen van diegene die de auto koopt en op zijn naam krijgt, Grotere bedragen uitsluitend in overleg en moeten wij melden bij aangewezen instanties. Contant geld wordt per omgaande bij ons opgehaald door de bank ( Geen Geld in kluis aanwezig).

Extra Garanties:

Wij weten dat een auto kopen een risico met zich meebrengt op het gebied van onvoorziene kosten omdat het voor iedere klant een andere afweging is bieden wij diegene die daar behoefte aan heeft om uitgebreide garantie aan te gaan voor een langere looptijd. Deze garantie wordt afgesloten bij Autotrust ( hier vindt u de mogelijkheden en voorwaarden)

Pechhulp verzekering:

Voordat u een pechhulp verzekering afsluit overtuig uzelf ervan dat u die niet al heeft icm een bestaande polis, zo niet dan helpen wij u graag hiermee ( klik hier voor info).

Verzekering:

Op de factuur treft u alle gegevens die u nodig heeft om uw nieuwe auto te verzekeren, regelt u dit voor het ophalen van de auto om stress en/of misverstanden te voorkomen.