Dutch Vans - Aanbieding

Onze Aanbieding

Alle antwoorden over de staat van onze bussen lees het hier.

Staat van het voertuig

Op de foto kan alles er mooi uit zien, Wijzelf gebruiken nooit Photoshop of andere retoucheer programma’s, wij zullen altijd aangeven als er een beschadiging aan een auto zit. Blijft de vraag staan, Wat is een Beschadiging? Veel is uiteraard ook weer afhankelijk van leeftijd, kilometerstand, Gebruiksdoel en je eigen verwachtingen.

Om duidelijkheid te scheppen het volgende:
Wat we altijd laten zien in onze omschrijving.

Exterieur delen:

– putjes van 3 mm die een lakbeschadiging zijn
– 5+ putjes binnen een vlak van 5cmx5cm
– Deukjes groter dan 1 cm
– Krassen langer dan 2 cm

Krassen op LMV en wielen
– Meer dan 25mm

Voorruit
– Beschadiging groter dan 1 cm in de zichtlijn van de chauffeur
– Zichtbare krassen op de voorruit

Interieur:

– Alle vlekken en beschadigingen groter dan 4 cm
– Slijtage zichtbaar op een afstand van 1 meter

Laadbak | Laadruimte
– Geen oordeel dit is aan uw eigen beoordeling

Wat we niet laten zien

Exterieur delen:

– putjes kleiner dan 3 mm die een lakbeschadiging zijn
– Deukjes tot 1 cm
– Krassen tot 2 cm

Krassen op LMV en wielen
– Kleiner dan 25mm

Voorruit
– Beschadiging groter dan 1 cm niet in de zichtlijn van de chauffeur
– Lichte vegen op de voorruit

Interieur:

– alle vlekken en beschadigingen tot 4 cm

Onze Prijzen: Altijd zo scherp mogelijk

Wij stellen met zorg onze prijzen vast zodat wij voor een concurrerende prijs een goede auto kunnen afleveren. Wij gaan er ook voor om iedere klant dezelfde aanbieding te kunnen doen.

Alle auto’s worden op internet aangeboden tegen een scherpe internet meeneemprijs, daarvoor kunt u ook daadwerkelijk wegrijden met de auto zonder verplichte en/of verborgen meerkosten.

Als een van de grootste leveranciers van bedrijfsauto’s kennen we de markt en de gehanteerde prijzen, wij bieden onze auto’s voor de scherpst mogelijke prijs aan zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de auto en/of onze service.

Over het algemeen zullen wij door onze schaalgrote qua inkoop en platte organisatie een scherpe prijsstelling op internet hebben, het kan zijn dat u onze prijsstelling hoger is informeert u vooral naar de reden. Meestal weten wij die als insider en soms ook niet omdat het gebruikte auto’s betreft en wij de vergelijkbare niet kunnen beoordelen op afstand.
Bij ons kunt u met een gerust hart de geadverteerde prijs betalen wij hebben die met zorg samengesteld en is de allerbeste voor het aangeboden product wij denken onze klanten beter te helpen met een Topproduct voor een eerlijke prijs dan een uitgeknepen transactie waarin geen ruimte is voor service en meedenken van onze kant.

Het inname: rapport

Het hele proces en de uitkomst van deze controle en proefrit worden vastgelegd in een technisch rapport op de detailpagina van de auto is een rapport voor de auto op te vragen.

Disclaimer Altijd zorgvuldig mensenwerk

Wij adverteren uitsluitend zaken die gecontroleerd en van ons zijn, het kan voorkomen dat er in advertenties en aanbiedingen fouten sluipen. Te denken valt aan opties geadverteerd en toch niet aanwezig zijn een prijsstelling die onvolledig is etc. Wij houden ons daarom ook uitdrukkelijk het recht voor de aanbieding en of koopovereenkomst te annuleren. Overtuig uzelf ervan dat het aangeboden product alle specificaties bezit die u nodig heeft voor bedrijfsuitoefening.