Klantwaardering 9.4

Dutch Vans logo

Onze Auto's

Kwaliteit staat op nummer 1

Onze autos zijn afkomstig van leasemaatschappijen, fleetowner en dealerholdings. Wij kiezen er bewust voor om onze autos te kopen van partijen waarbij de herkomst en historie bekend zijn. In de meeste gevallen hebben de auto’s in een onderhoudscontract gelopen en is de volledige onderhoudshistorie aanwezig. Wij weten als geen ander dat bij een gebruikte auto goedkoop in veel gevallen duurkoop is.

Al onze bussen komen van Lease maatschappijen, Importeurs en autodealers in binnen en buitenland meestal zit er een onderhoudshistorie bij en/of is het digitale onderhoudsrapport op te vragen. Met de huidige lange onderhoudsintervallen kan het maar zo voorkomen dat een auto rond de 60 dom zijn eerste onderhoudsbeurt nog moet krijgen.

Al onze auto’s komen van gerenommeerde partijen en de historie is veelal aantoonbaar.

Bij de meeste nieuwe bussen wordt nog een papieren onderhoudsboekje afgegeven, maar door de digitale processen worden deze boekjes veelal niet meer afgestempeld.

Checken is weten

Direct nadat een auto bij ons binnenkomt starten we de optische en technische inname we con- troleren onder andere of de auto in het echt ook voldoet aan onze kwaliteit standaard en onder- werpen hem aan een check op 100 punten.

Als laatste onderdeel van de uitgebreide controle maken we met elke auto een proefrit om de werking en het rijgedrag te beoordelen.

Bij ons Innameproces wordt de werking van de airco vastgesteld.

Slijtagedelen van een auto zijn die onderdelen die door het gebruik aan slijtage onderhevig zijn zoals: Banden, remmen, schokbrekers en ook een koppelingsplaat en massavliegwiel.

Staat van het voertuig

Op de foto kan alles er mooi uit zien, Wijzelf gebruiken nooit Photoshop of andere retoucheer programma’s, wij zullen aangeven als er een beschadiging aan een auto zit. Blijft de vraag staan , Wat is een Beschadiging? Veel is uiteraard ook weer afhankelijk van leeftijd, kilometerstand, Gebruiksdoel en je eigen verwachtingen.

Om duidelijkheid te scheppen het volgende: Wat we laten zien in ons innamerapport.

Gebruikte bussen zullen altijd ergens in meerdere of mindere mate gebruikerssporen hebben,

Of een en ander aanvaardbaar kan afhangen van der leeftijd en kilometerstand maar ook van de eisen en wensen van de nieuwe eigenaar. U vindt daarom op onze website een uitleg over wat wij zien is acceptabele en niet acceptabele schade.

Optische staat innamerapport

Krassen op LMV en wielen
Alle exterieur delen
Interieur
Laadbak | Laadruimte
Voorruit
Laadbak | Laadruimte
Meer dan 25mm

Niet zichtbaar binnen het innamerapport

Krassen op LMV en wielen
Alle exterieur delen
Interieur
Voorruit
Kleiner dan 25mm
Alle vlekken en beschadigingen tot 4 cm
Mijn Dutch Vans