Klantwaardering 9.4

Dutch Vans logo

Onze aanbieding

Standaard inclusief

Al onze auto’s worden standaard geleverd met een uitgebreid innamerapport, van binnen en buiten schoon en een geldige APK keuring.

Afleverpakketten

Omdat iedere klant andere wensen heeft met betrekking tot onderhoud en zekerheden in de vorm van garanties bieden wij verschillende afleverpakketten aan.

Wij geven tegen bijbetaling garantie op de werking van motor en de aandrijflijn, op alle andere zaken geven wij geen garantie en bieden wij ook geen mogelijkheid die af te sluiten.

Garantie is uiteindelijk niet meer dan de verzekering dat bij onvoorziene mankementen / reparaties wij het risico voor deze mankementen en reparaties voor de afgesproken termijn en km stand op ons nemen. Om afspraken helder, transparant en betaalbaar te houden leveren wij onze bussen in goede staat af. Mocht er onverhoopt iets misgaan aan bijv: een raambediening of navigatie dan sluiten wij dit uitdrukkelijk uit als garantiegeval. Uiteraard willen wij u altijd tegen kostprijs helpen.

Bij jonge bedrijfsauto’s bestaat de mogelijkheid dat er nog fabrieksgarantie aanwezig is, In alle andere gevallen kunnen wij u tegen bijbetaling een garantie verkopen ( uitgezonderd export kwaliteit).

Onze Prijzen

Wij stellen met zorg onze prijzen vast zodat wij voor een concurrerende prijs een goede auto kunnen afleveren. Wij gaan er dan ook voor om iedere klant dezelfde aanbieding te doen. Alle autos worden op internet aangeboden tegen een scherpe internet meeneemprijs, daarvoor kunt u ook daadwerkelijk wegrijden met de auto zonder verplichte en/of verborgen meerkosten.

• De prijsstelling: Als een van de grootste leveranciers van bedrijfsauto’s kennen we de markt en de gehanteerde prijzen, wij bieden onze autos voor de scherpst mogelijke prijs aan zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de auto en/of onze service.

• Prijsvergelijking: Over het algemeen zullen wij door onze schaalgrote qua inkoop en platte organisatie een scherpe prijsstelling op internet hebben, het kan zijn dat u onze prijsstelling hoger is informeert u vooral naar de reden. Meestal weten wij die als insider en soms ook niet omdat het gebruikte autos be- treft en wij de vergelijkbare niet kunnen beoordelen op afstand.

• Prijsonderhandeling: Bij ons kunt u met een gerust hart de geadverteerde prijs betalen wij hebben die met zorg samen- gesteld en is de allerbeste voor het aangeboden product wij denken onze klanten beter te helpen met een Topproduct voor een eerlijke prijs dan een uitgeknepen transactie waarin geen ruimte is voor service en meedenken van onze kant.

Beste klant, uiteindelijk zijn ook wij een winkel en bestaan we bij het feit dat we verkopen. Wij kiezen er echter voor om met onze prijsstelling voor iedereen transparant te zijn, dus de vraagprijs is onze verkoopprijs wij nodigen u uit om met onze aankoopadviseurs onder het genot van een kop koffie te sparren of een voor beide partijen acceptabele afronding van de deal.

Wij houden ons uitsluitend bezig met zakelijke dienstverlening en daarom zijn

al onze vraagprijzen Exclusief Btw tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in het geval van een marge auto.

Wij verkopen uitsluitend aan zakelijke klanten ( in het bezit van een geldig BTW nummer ). Bent u particulier dan vragen wij U uitdrukkelijk vooraf telefonisch contact met ons op te nemen om eventuele aankoopmogelijkheden vooraf in kaart te brengen.

Een zakelijke koper kan BPM plichtig zijn bij de aankoop van een bestelauto indien: 1) Btw nummer niet geldig is. 2) Bus als personenbus en/of kampeerauto wordt geregistreerd.

Bij bestelauto’s jonger dan 5 jaar op moment van registratie op uw naam ontvangt U een naheffing BPM en heeft u geen recht op BTW teruggave.

Bij bestelauto’s ouder dan 5 jaar bij registratie op uw naam ontvangt u alleen de betaalde BTW niet meer terug.

Als een van de grootste spelers van gebruikte bussen zijn wij altijd in staat een marktconforme aanbieding te doen voor onze bestelauto’s. Naast de vraagprijs op internet spelen veel andere zaken een rol in de totstandkoming van de prijs zoals: onderhoudshistorie, herkomst, specificaties , kwaliteit en de staat van de bus. Dt samenspel bepaalt de uiteindelijke prijs. Hier houden wij ook rekening mee met als enige kanttekening dat wij nooit concessies doen over de kwaliteit!

Als een van de grootste spelers van gebruikte bussen zijn wij altijd in staat een marktconforme aanbieding te doen voor onze bestelauto’s. Naast de vraagprijs op internet spelen veel andere zaken een rol in de totstandkoming van de prijs zoals: onderhoudshistorie, herkomst, specificaties , kwaliteit en de staat van de bus. Dt samenspel bepaalt de uiteindelijke prijs. Hier houden wij ook rekening mee met als enige kanttekening dat wij nooit concessies doen over de kwaliteit!

De offerte

Naar aanleiding van uw bezoek en/of telefonisch contact maken wij een offerte voor U. In deze offerte worden alle wensen en verwachtingen op papier gezet. Voor ons is dit de belangrijkste stap in het contact met de aanstaande klant omdat hier de ideeën en verwachtingen worden vertaald naar een omschrijving op papier en deze zal door onze aftersales worden uitgevoerd.

Overtuig uzelf er dan ook goed van dat al uw wensen en verwachtingen goed worden vastgelegd!

Disclaimer

Wij adverteren uitsluitend zaken die gecontroleerd en van ons zijn, het kan voorkomen dat er in advertenties en aanbiedingen fouten sluipen. Te denken valt aan opties geadverteerd en toch niet aanwezig zijn. een prijsstelling die onvolledig is etc.

Wij houden ons daarom ook uitdrukkelijk het recht voor de aanbieding en of koopovereenkomst te annuleren. Overtuig uzelf ervan dat het aangeboden product alle specificaties bezit die u nodig heeft voor de bedrijfsuitoefening.
Mijn Dutch Vans