Klantwaardering 9.4

Dutch Vans logo

Leasing

Lease vormen

Er bestaan verschillende vormen van leasing te denken valt dan aan:

Operationeel lease, is een vorm inclusief onderhoud en verzekering en belasting het eigendom blijft bij de leasegever en wordt veelal toegepast bij nieuwe auto’s

Shortlease, het huren van een auto voor een langere termijn het eigendom blijft bij de leasegever.

Financial lease, deze vorm wordt meestal toegepast bij gebruikte bedrijfsmiddelen waarbij het eigendom overgaat naar de leasenemer en deze er voor het aankoopbedrag een maandelijkse inlossingstermijn met een vergoeding wordt afgesproken.

In veel gevallen kan het volledige excl. btw bedrag worden geleased. De btw dient u wel zelf te betalen.

Deze mogelijkheid is er niet.

Lease calculator

Leasecalculator: Op onze website staat een rekentool de zogenaamde leasecalculator waarmee je de verschillende scenario’s kunt doorrekenen door bijvoorbeeld looptijd en hoogte van het leasebedrag aan te passen.

Wij zullen uw huidige lease situatie altijd meenemen naar de nieuwe berekening zodat er een volledig nieuw voorstel komt te liggen.

In de meeste gevallen volstaat een Bedrijfsnaam met KVK nummer en een legitimatie van de tekenbevoegde van die BV. Er kan een situatie ontstaan waarin de bank uitgebreidere informatie wil zoals een jaarrekening.

Leasecontract

Als u een nieuwe auto aanschaft door middel van leasing krijgt u daarvoor een overeenkomst, de leaseadviseur zal deze toelichten en samen met u de ondertekening verzorgen

Na de offerte heeft u een paar dagen de tijd om te overleggen, als u langer nodig heeft kan het zijn dat de verstrekkende bank de aanvraag wil herbeoordelen.

Onze huisleverancier is ActionLease vanwege de korte lijnen en de scherpe tarieven, wilt u als klant gebruik maken van een andere intermediair dan is dat voor ons geen probleem.

Bereken je maandbedrag
72
60
48
36
24
12

Vraag direct een offerte aan
Leaseprijs p/m vanaf
--,--

Terug


Vraag aan

Mijn Dutch Vans