Klantwaardering 9.4

Dutch Vans logo

De inruilauto

Wat Inruilen

Een bedrijfswagen inruilen is nooit een probleem, wij zullen u altijd een passende aanbieding ma- ken. Het inruilen van een personenauto is een ander verhaal omdat hier onze expertise niet ligt en we aangewezen zijn op de kennis van derden. In enkele gevallen zullen we u een voorstel doen maar vaak ook niet.

Eigenlijk niet, soms zullen wij een voorstel maken op een personenauto.

Waarom Inruilen

Het inruilen van een bedrijfswagen doen we graag en goed, Gezien ons netwerk met ook buiten- landse afnemers zijn wij instaat om u een redelijke prijs en daarnaast een zorgeloze inkoop te ver- zorgen, zodat u geen taferelen aan uw voordeur heeft, Niet nagekomen biedingen, geen of te late vrijwaringen voor de verzekering en risico's

Dat is altijd mogelijk, wij zijn immers de experts voor bussen.

De inruilwaarde

Vaak wordt aan ons een indicatie voor de inruilprijs gevraagd, Wij zitten hier vaak met een dilemma: We gaan iets wat gebruikt is en eventueel aan de hand van een foto en omschrijving van een klant beoordelen op afstand. Met een aantal mogelijke uitkomsten.

De klant vindt genoemde richtprijs te laag en komt niet langs nadat hij hetzelfde bedrag of iet in de buurt voor de 2/3/4 keer hoort besluit hij dat het wellicht toch de waarde is en ruikt de auto ergens anders in.

De klant vindt de genoemde prijs ok en komt langs en krijgt te horen dat het tegenvalt, hij voelt zich voor de gek gehouden met alle gevolgen van dien.

Als er na het inruilen aan uw inruilbus technisch of optisch iets veranderd vragen wij u vriendelijk dit met ons te bespreken zodat we samen een passende oplossing kunnen bedenken. Moedwillig zaken verzwijgen moeten wij beschouwen als een poging tot oplichting.

Als u ons wat foto’s en de gegevens van de inruilbus appt? Of mailt zullen wij u een voorstel doen.

Inruilauto met openstaand lease saldo

Als de in te ruilen auto geleasd is en de looptijd van de lease is nog niet verstreken zal er een openstaand saldo bij de bank zijn, Dit kan altijd geeft dit echter wel vooraf aan bij de verkoop en taxatie dan kan daar rekening mee worden gehouden bij de berekening voor de lease van de nieuwe auto.

Wij zullen uw huidige lease situatie altijd meenemen naar de nieuwe berekening zodat er een volledig nieuw voorstel komt te liggen.

Uw Factuur aan ons

Van de inruilt verwachten wij van u een factuur aan ons. Dat is nodig om de auto uit uw boekhouding te krijgen en voor ons om in voorraad te kunnen nemen. De factuur moet de volgende gegevens bevatten.

• Naw gegevens bedrijf
• KVK nummer

• Kenteken Inruilauto

• Uw BTW nummer

• Factuurnummer
• Bedrag excl en Incl BTW

Kentekenpapieren/Vrijwaring

Bij inlevering van de auto verwachten wij van u het volgende:

• Kentekenkaart

• 1 en 2 deel van de Tenaamstellingscode

Aan de hand daarvan kunnen wij uw auto in onze bedrijfsvoorraad opnemen en u een vrijwaring verstrekken.

Als wij de kentekenkaart en de beide delen van de tenaamstellingscode hebben kunnen wij een vrijwaring voor u maken.

Mijn Dutch Vans