Klantwaardering 9.4

Dutch Vans logo

Aankoop

Koopovereenkomst

Als u akkoord bent met onze offerte krijgt u per mail een aankoopbevestiging, het is belangrijk dat u die goed controleert in dit document staan namelijk alle afspraken die tussen ons gemaakt zijn. Overtuig uzelf ervan dat alles wat afgesproken is ook vermeld staat dingen die er niet instaan worden ook niet uitgevoerd. Dit voorkomt vervelende situaties achteraf.

Als de getekende offerte/orderbevestiging is geretourneerd en wij hebben een aanbetaling gaan we het proces van klaarmaken en afleveren in werking zetten.

Onze aftersales kan uitsluitend die afspraken oppakken en/of in gang zetten die schriftelijk zijn vastgelegd, Daarom zij wij ook erg expliciet in het uitvragen van verwachtingen en ideeën over de nieuwe bestelauto bij het afsluiten van de overeenkomst.

Wij hebben algemene voorwaarden en die worden verstrekt u bij elke koopovereenkomst transparant en op A4 formaat verstrekt. Bij het ondertekenen van de koopovereenkomst verklaard u zich daarmee akkoord.

Aanbetaling

Na ondertekening van de koopovereenkomst vragen wij u een aanbetaling te doen. De reden dat we dit doen is dat we de auto uit de verkoop nemen en de eventueel besproken werkzaamheden gaan uitvoeren. De aanbetaling wordt verrekend met het openstaande bedrag van de verkoop.

Als u de aankoopbevestiging heeft getekend vragen wij u een aanbetaling te doen van tenminste € 500,— op onze bankrekening NL50Rabo0123456789 onder vermelding van het kenteken van de auto. Na ondertekening van bevestiging en betaling zien wij de koop als definitief. Mocht u de koop om welke reden willen annuleren blijft de aanbetaling van ons.

Na ontvangst van de aanbetaling wordt er een planning gemaakt voor het uitvoeren van de eventuele werkzaamheden aan de hand daarvan wordt er in overleg een geplande afleverdatum vastgesteld. Standaard werken we met een Termijn van 14 Dagen. We behouden uitdrukkelijke een slag om de arm voor onvoorziene omstandigheden.

Op het moment dat u overgaat tot aankoop nemen wij de auto uit de verkoop en gaan we eventuele werkzaamheden of meeruitvoeringen inplannen. Om ons zekerheid te geven voornoemde kosten te gaan maken vragen wij u een voorschot de zogenoemde aanbetaling.

De aanbetaling komt nooit retour!! Met als enige uitzondering als wijzelf een uitdrukkelijke toezegging niet waar kunnen maken.

Aanbetaling is geen reservering!. Wij reserveren nooit bussen dan alleen voor de periode dat iemand onderweg is naar ons toe om de desbetreffende bus te bekijken.

De aanbetaling komt nooit retour!! Met als enige uitzondering als wijzelf een uitdrukkelijke toezegging niet waar kunnen maken.

Levertijd

Vandaag besteld morgen rijden:

Als dit voor u de doorslaggevende reden is om een auto te kopen kunnen we daaraan meewerken. Bedenkt u echter wel dat er geen ruimte is voor meerwerk en/of extra’s.


In de praktijk zien we dat het allemaal erg leuk klinkt maar dat de uitvoering zeer te wensen over- laat maar goed, daar kom je dan pas achteraf achter

Wij starten de planning na ontvangst van de aanbetaling.

Wij rekenen met een minimale doorlooptijd van 2 weken. Als er geen werkzaamheden hoeven plaats te vinden kan het ook eerder. Uitsluitend in overleg en na schriftelijke bevestiging.

Afleverteam

Voor de begeleiding en eventuele vragen voor de aflevering hebben wij een afleverteam te weten.


Zij zullen contact met u houden en eventuele vragen en opmerkingen behandelen, wij verzoeken u dan ook als u iets wilt weten contact met hen op te nemen en niet met uw verkoper, deze heeft namelijk geen enkel zicht op de voortgang.
Mijn Dutch Vans